Paturica Fermecata este un atelier nascut din pasiunea pentru lucruri bine facute, locul unde prind viata lenjerii, paturici si accesorii unice, create cu multa dragoste pentru cei mici. 

In universul Paturica Fermecata totul se invarte in jurul dorintei de a oferi confort, stare de bine, somn linistit si joaca, multa joaca pentru cei mici. Fiecare produs creat pana acum a pornit de la cateva intrebari simple: poate el sa ofere bebelusului toate aceste senzatii? Poate acest produs sa o ajute pe mamica in a crea spatiul ideal pentru starea de bine a copilasului ei? Daca raspunsul la intrebarile noastre era da, atunci continuam. 

Fiind mai intai de toate mama, am ales de la inceput sa realizez produsele si sa aleg materialele cu gandul la sanatatea si siguranta celor mici, regula de la care nu facem rabat nici astazi. 

Garantia calitatii inseamna pentru noi mai mult decat un produs bun si rezistent, inseamna un copil care are parte de confort. Sunt zilnic ancorata in universul copiilor, straduindu-ma sa creez in mod continuu noi produse prin care sa contribui la starea lor de bine, la veselie, joaca si mai apoi la un somn cu vise magice. Pentru ca da, noi cei de la Atelierul “Paturica fermecata” credem in magie – o magie a dragostei pe care ne dorim sa o putem impartasi la nesfarsit . Si mai credem cu tarie ca cei mici merita produse care rezista mai mult de un sezon, lenjerii sau jucarii care isi pastreaza frumusetea si culoarea dupa ce sunt spalate in repetate randuri si paturici preferate care sa fie mai mult decat ceva ce le tine de cald si sa devina o amintire a copilariei lor lipsite de griji.

Produsele noastre te asteapta sa le descoperi!

Nu uita ca poti oricand sa le personalizezi asa cum iti doresti!